EDWIN

EDWIN Изображение

THANKS FOR NOTHING

EDWIN правят дрехи, не теми

Перфектно изявление за старт на сезон Пролет/ Лято 2018, тъй като EDWIN  продължават да развиват солидна продуктова линия, която надхвърля тенденциите и отразява манифеста на марката, че "продукта е на първо място".

Основните и най-продавани продукти са освежени в цялата колекция, с леки промени в конструкцията, детайлите и силуетите. Сезонният цветови сюжет с червено, топло розово, бордо и ябълково зелено, задава тона при връхните дрехи, заедно с Evergreen класиките от черно, тъмно синьо, сиво, бежово и military.

EDWIN

THANKS FOR NOTHING EDWIN правят дрехи, не теми Перфектно изявление за старт на сезон Пролет/ Лято 2018 , тъй като EDWIN   продължават да развиват солидна продуктова линия, която надхвърля тенденциите и отразява манифеста на марката, че "продукта е на първо място". Основните и най-продавани продукти са освежени в цялата колекция, с леки промени в конструкцията, детайлите и силуетите. Сезонният цветови сюжет с червено, топло розово, бордо и ябълково зелено, задава тона при връхните дрехи, заедно с Evergreen класиките от черно, тъмно синьо, сиво, бежово и military.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки