Връщане и замяна

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.


Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по имейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.
Клиентът има право, в срок от 7 работни дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, ул. Г.С.Раковски №122Б


Връщане се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено, на посочения от Ърбънайс шоп ООД електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката.
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Ърбънайс шоп ООД – фактура и/ или касов бон.
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Ърбънайс шоп ООД адрес.


Възстановяване на заплатена сума, по поръчка

Заявката за връщане, трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената за стоката сума. Ако стоката е заплатена с кредитна или дебитна карта, възстановяването на сумата ще бъде направено само по картовата сметка, с която е платено.

Ърбънайс шоп ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки