Плащане и доставка

Начини на плащане

Поръчка, направена през online магазин Urbanize.bg, може да бъде заплатена по един от следните начини:

1. С наложен платеж (в брой при получаване)      

При доставка на стоката, клиентът заплаща общата дължима сума на куриера.

2. С кредитна и/или дебитна карта      

Директни международни и вътрешни плащания, чрез виртуален ПОС терминал, с кредитни и дебитни карти VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

3. С PayPal  

За да използвате услугата е необходимо да имате PayPal регистрация. Плащането през системата на PayPal преминава директно през автоматизираната платформа за разплащане. Когато Клиента генерира своята заявка и избере начин на плащане PayPal, автоматично ще бъде пренасочен към системата за разплащания, посредством криптирана връзка.

Доставка

Ърбънайс шоп ЕООД използва куриерските услуги на фирма СПИДИ за доставка на територията на България.
Доставката е безплатна за поръчки над 100 лв. с ГРАДСКИ КУРИЕР ЗА 1 ДЕН (за София) и ИКОНОМИЧНА (за междуградски куриер). Ако Клиентът избере опция за доставка, различна от посочените, доставката е за негова сметка. Осъществява се до посочен от клиента адрес или офис на фирма СПИДИ. Пратките, които фирма Ърбънайс шоп ЕООД изпраща към своите клиенти са без опция преглед и тест. Доставки НЕ се извършват в почивните дни и по време на официални празници.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани в секция Връщане и замяна, отказът се счита за неоснователен и Клиента дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки