Плащане и доставка

Начини на плащане

Поръчка, направена през online магазин Urbanize.bg, може да бъде заплатена по един от следните начини:

1. С наложен платеж (в брой при получаване)      

При доставка на стоката, клиентът заплаща общата дължима сума на куриера.

2. С кредитна и/или дебитна карта      

Директни международни и вътрешни плащания, чрез виртуален ПОС терминал, с кредитни и дебитни карти VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

3. С PayPal  

За да използвате услугата е необходимо да имате PayPal регистрация. Плащането през системата на PayPal преминава директно през автоматизираната платформа за разплащане. Когато Клиента генерира своята заявка и избере начин на плащане PayPal, автоматично ще бъде пренасочен към системата за разплащания, посредством криптирана връзка.

Доставка

Ърбънайс шоп ЕООД използва куриерските услуги на СПИДИ и ЕКОНТ за доставка на територията на България.
Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв. и се осъществява до посочен от клиента адрес или до офис на куриерските фирми. Пратките, които Ърбънайс шоп ЕООД изпраща към своите клиенти са без опция преглед и тест. Доставки НЕ се извършват в почивните дни и по време на официални празници.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани в секция Връщане и замяна, отказът се счита за неоснователен и Клиента дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки